آشپزی

Karniyarik – بادمجان های پر گوشت

Karniyarik – بادمجان های پر گوشت

کارنیاریک – بادمجان های شکم پر گوشت که در ترکی به آن شکم شکم شده نیز می گویند، یک غذای محبوب و خوشمزه است که در امپراتوری عثمانی سرچشمه گرفته است.

این دستور پخت سنتی حاوی بادمجان‌های لطیف است که با مخلوطی خوش طعم از گوشت چرخ کرده، پیاز، گوجه‌فرنگی و ادویه‌ها پر شده است.

Karniyarik - mince stuffed aubergine is served on a plate with Turkish pilaf
<span><i>کارنیاریک را بهتر است با مقداری برنج کرکی <i><em><strong>ترکی پیلاو<strong><em><span>

میل کنید. >

این غذای آرامش‌بخش نهایی است که می‌توانید آن را به تنهایی سرو کنید یا با مقداری پف دار برنج ترکی (Sehriyeli Pilav) سرو کنید. و Cacik (ماست ترکی با خیار).

چه طرفدار غذاهای مدیترانه ای باشید یا صرفاً به دنبال امتحان کردن چیزهای جدید باشید، کارنیاریک یک غذای ضروری است که هم به راحتی درست می شود و هم طعم های لذیذی دارد.

2 portions of Karniyarik presented in a baking dish
Karniyarik بادمجان های پر گوشت 13

بادمجان – با نام مستعار بادمجان در ترکیه بسیار محبوب است و حدود 150 غذای مختلف بادمجان در آشپزی ترکی وجود دارد.

کارنیاریک یکی از غذاهای بادمجانی است که بسیار دوست‌داشتنی است و در هر کجای ترکیه که بروید می‌توانید آن را پیدا کنید.

اگرچه در اصل با گوشت بره درست می شود، می توانید آن را با گوشت چرخ کرده یا مرغ نیز درست کنید.

کارنیاریک چیست؟

کارنیاریک را می‌توان به معنای واقعی کلمه به‌عنوان «شکم بریده» یا «شکم شکافته» در ترکی ترجمه کرد.

این غذای بسیار محبوبی است که با بادمجان‌های سرخ‌شده یا برشته تهیه می‌شود که با برش دادن آن‌ها از وسط و ایجاد یک جیب برای پر کردن قیمه گوجه‌فرنگی و پیاز تهیه می‌شود.

ریشه این غذا در امپراتوری عثمانی است، جایی که یک غذای محبوب در میان طبقات بالا بود.

به مرور زمان، به یکی از اصلی‌ترین غذاهای ترکی تبدیل شد و اکنون به طور گسترده در سراسر کشور از آن لذت می‌برند.

معمولاً در تابستان که بادمجان‌ها در بهترین حالت خود هستند پخته می‌شود، اما می‌توانید در هر زمانی از سال از آن لذت ببرید تا زمانی که بتوانید بادمجان‌ها را در دست بگیرید.

نسخه گیاهی کارنیاریک امام بایلدی (بادمجان شکم پر ترکی) نام دارد. محبوب ترین در بخش های مدیترانه و اژه ترکیه.

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • ساختن آن با تصاویر و دستورالعمل های گام به گام بسیار آسان است.
  • می توانید کارنیاریک را از چند روز قبل تهیه کنید و درست قبل از سرو آن را بپزید یا بپزید.
  • باقیمانده آن تا 5 روز در یخچال یا تا 3 ماه در فریزر نگهداری می شود.
  • اگر رژیم مدیترانه ای را دوست دارید، حتماً باید این دستور غذای بادمجان شکم پر ترکی را امتحان کنید!

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

Labelled picture of ingredients for Karniyarik - Stuffed aubergine with mince
Karniyarik بادمجان های پر گوشت 14
  • بادمجان ها/بادمجان ها – بادمجان های کمی سفت اما نه سفت با پوست براق و صاف انتخاب کنید و آنها را به صورت راه راه مانند الگوی گورخری پوست بگیرید.
  • گوشت چرخ کرده – می توانید برای این دستور از گوشت چرخ کرده، گوشت گاو یا حتی مخلوطی از هر دو استفاده کنید.
  • روغن زیتون – من از روغن زیتون با کیفیت خوب برای رسیدن به بهترین طعم استفاده می کنم. وقتی در حال درست کردن یک غذای بادمجانی هستید در مورد آن سخاوتمند باشید زیرا روغن زیتون طعم خوب و غنی به غذا می دهد.
  • گوجه فرنگی – از بهترین گوجه فرنگی هایی که می توانید پیدا کنید (مانند گوجه فرنگی آلویی) استفاده کنید.
  • رب گوجه فرنگی – اصلی ترین غذای آشپزی ترکی است. طعم اومامی و رنگ قرمز روشن را به ظروف اضافه می کند. می توانید آن را در مغازه های ترکیه یا خاورمیانه پیدا کنید. همچنین می‌توانید آن را به صورت آنلاین از آمازون.
  • جعفری – به غذاهای خوش طعم تعادل می بخشد و یکی از محبوب ترین گیاهان در آشپزی مدیترانه ای است. در صورت تمایل می توانید آن را حذف کنید.

چگونه بهترین بادمجان ها را برای کارنیاریک انتخاب کنیم؟

بادمجان‌ها/بادمجان‌های گلوب، که به عنوان بادمجان ایتالیایی نیز شناخته می‌شوند، بهترین عملکرد را برای این دستور غذا دارند، زیرا شکل دادن آنها به شکل قایق آسان‌تر است.

کوچک‌ها بهتر هستند، دانه‌های کمتری دارند، پوست نازک‌تری دارند و شیرین‌تر، لطیف‌تر و تلخ‌تر هستند.

اگر بزرگ‌ها می‌خرید، قبل از سرخ کردن آن‌ها را از وسط نصف کنید.

بادمجان های کمی سفت اما نه سفت با پوست براق و صاف انتخاب کنید

چگونه کارنیاریک درست کنیم؟

اگرچه درست کردن کارنیاریک – بادمجان ترکیه ای شکم پر گوشت کمی زمان می برد، اما این دستور العمل بسیار ساده ای است که باید دنبال کنید.

اما، برای دستیابی به بهترین نتایج، باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:

بادمجان ها را بپزید

ابتدا بادمجان ها را به صورت نواری پوست بگیرید تا شبیه به الگوی گورخری شود.

و سپس تصمیم بگیرید که چگونه می خواهید آنها را بپزید تا این غذای خوشمزه را درست کنید.

می‌توانید آن‌ها را در ماهیتابه یا سرخ‌کن بادی سرخ کنید، در فر بپزید یا روی آتش باز کبابی کنید.

4 aubergines are peeled in zebra shape
Karniyarik بادمجان های پر گوشت 15

سنتی ترین روش این است که بادمجان ها را با روغن زیتون در تابهسرخ کنیدو سپس آنها را با فیل چرخ کرده پر کنید.

برای سرخ کردن بادمجان ها، یک ماهیتابه با پایه سنگین را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید.

روغن زیتون را اضافه کنید و سپس بادمجان ها را تفت دهید تا نرم شوند اما کمی سفت شوند و گهگاهی بچرخانید.

در روش دیگر، بادمجان ها را با مقدار زیادی روغن زیتون (تقریباً 50 میلی لیتر) برس بزنید.

آنها را در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) پشت کنید تا شروع شود نرم کنید، حدود 30 دقیقه، یا در سرخ کن هوا در دمای 200 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) به مدت 15 دقیقه.

اگر می‌خواهید طعم دودی داشته باشد، می‌توانید بادمجان‌ها را روی شعله‌ی آتش کباب کنید.

قبل از کباب کردن، حتما آنها را چند بار با چنگال بکوبید.

آنها را روی آبکش بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود و سپس به آماده سازی فیلینگ ادامه دهید.

پر ​​کردن گوشت را آماده کنید

از همان تابه ای که بادمجان ها را سرخ کردید برای تهیه فیلینگ استفاده کنید.

در صورت وجود روغن اضافی را از بین ببرید یا اگر روغنی در ماهیتابه نمانده بود یک قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافه کنید.

تابه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و سپس قیمه را اضافه کنید.

آن را بپزید تا قهوه ای شود و با قاشق چوبی آن را به قطعات کوچک تقسیم کنید.

lamb mince browned in a pan
Karniyarik بادمجان های پر گوشت 16

پیازها را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و شفاف شوند بدون اینکه سرخ شوند.

سیر را هم بزنید و سپس یک دقیقه دیگر تفت دهید، بدون اینکه سیر بسوزد، مدام هم بزنید.

Sauté the onions with the mince in a pan
Karniyarik بادمجان های پر گوشت 17

گوجه فرنگی، رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید.

خوب هم بزنید و بگذارید 5-6 دقیقه یا تا زمانی که سس شروع به غلیظ شدن کند بپزند.

the tomato paste and chopped tomatoes are added to the pan
Karniyarik بادمجان های پر گوشت 18

گاهی هم بزنید تا به کف آن نچسبد.

روی جعفری خرد شده بپاشید، خوب هم بزنید و سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید.

Finely chopped parsley is added to the pan
Karniyarik بادمجان های پر گوشت 19

بادمجان ها را پر کرده و بپزید

فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد (356 درجه فارنهایت) گرم کنید.

بادمجان ها را از طول برش دهید، در هر دو انتها 2 سانتی متر (1 اینچ) بگذارید، بدون سوراخ کردن ته آن.

با مقداری نمک مزه دار کنید. آنها را با احتیاط با قاشق پر کنید.

Aubergines are cut lengthwise and placed on a baking tray
Karniyarik بادمجان های پر گوشت 20

سعی کنید تا جایی که ممکن است مواد پرکننده را در خود جای دهید، در صورت لزوم کمی آنها را روی هم جمع کنید.

بادمجان ها را روی ظرف پختی که از طرف پر شده به سمت بالا بچینید.

برای تهیه سس، نصف قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را با 150 میلی لیتر آب مخلوط کنید و سپس روی بادمجان ها بریزید.

4 aubergines are filled with mince filling
Karniyarik بادمجان های پر گوشت 21

ظرف فر را با درب یا فویل حلبی بپوشانید و سپس آن را در فر قرار دهید.

بادمجان ها را به مدت یک ساعت بپزید و سپس درب / فویل حلبی را بردارید.

اگر کمی خشک به نظر می رسد آب بیشتری اضافه کنید و اجازه دهید 15 دقیقه دیگر بپزند تا بادمجان ها کاملا نرم شوند.

اجازه دهید کاملا خنک شوند و سپس قبل از سرو با مقداری جعفری خرد شده تزئین کنید.

freshly baked 4 pieces Karniyarik in a baking dish
Karniyarik بادمجان های پر گوشت 22

لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازه‌گیری، روش کامل دستور غذا، یادداشت‌های دستور غذا، و اطلاعات تغذیه‌ای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.

نکات برتر از سرآشپز

  • بادمجان‌ها/بادمجان‌های گلوب، که به عنوان بادمجان ایتالیایی نیز شناخته می‌شوند، بهترین کار را برای این دستور تهیه می‌کنند، زیرا شکل دادن به آنها مانند یک قایق آسان‌تر است.
  • بادمجان ها را سخاوتمندانه پر کنید: از یک قاشق برای پر کردن بادمجان ها استفاده کنید و مطمئن شوید که آنها را تا بالای آن پر کنید. به آرامی روی مواد را فشار دهید تا محکم بسته شود.
  • اگر بعد از پر کردن بادمجان‌ها مقداری از پر کردن باقی مانده است، آن را در بین بادمجان‌ها به ظرف خود اضافه کنید.
  • درعوض، می توانید فیلینگ را نگه دارید و یک یا دو تخم مرغ را بشکنید و آن را به یک ناهار خوشمزه تبدیل کنید.

چه چیزی را با Karniyarik سرو کنید؟

متداول ترین روش برای سرو این غذای بادمجان پر گوشت، استفاده از غذاهای ماست مانند چاچیک است. (ماست ترکی با خیار) و حیدری (دیپ ماست ترکی) یا یک کاسه سالاد با طراوت مانند سالاد ترکی شپرد (کوبان سالاتاسی) و سالاد گاووردگی (سالاد گوجه فرنگی و گردو).

می‌توانید کارنیاریک را با تکه‌ای از نان خرد شده مانند نان خمیر ترش هلندی در فر سرو کنید. یک کاسه برنج ترکی پلو (Sehriyeli Pilav)

سؤالات متداول دستور غذا

می توانید کارنیاریک – بادمجان های شکم پر گوشت را فریز کنید؟

بله، آنها به زیبایی یخ می زنند. برای یخ زدن این غذا، بادمجان های شکم پر پخته شده را کاملا خنک کنید، سپس آنها را در ظرف دربسته قرار دهید.
می توانید آنها را تا 3 ماه در فریزر نگهداری کنید. پس از آماده شدن برای سرو، آنها را یک شب در یخچال ذوب کرده و مجدداً برای حدود 15 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد (356 درجه فارنهایت) گرم کنید.

آیا می توانم این غذا را از قبل درست کنم؟

بله، می توانید این غذای بادمجان پر گوشت را از یکی دو روز قبل تهیه کرده و درست قبل از سرو بپزید. آن را تا زمانی که به آن نیاز دارید در یخچال نگهداری کنید و 30 دقیقه قبل از پخت آن را از یخچال خارج کنید.

آیا می توانم کارنیاریک را در تابه بپزم؟

بله، می توانید کارنیاریک را در تابه هم بپزید. . پس از پر کردن بادمجان ها، آنها را در تابه ای که از سمت بالا پر شده قرار دهید. درب تابه را بگذارید و سپس آنها را با حرارت ملایم به مدت یک ساعت یا تا زمانی که بادمجان ها کاملا نرم شوند بپزید. گهگاه تابه را چک کنید و اگر کمی خشک به نظر می رسد آب بیشتری اضافه کنید.

دستور پخت های مرتبط

برای دستور العمل های خوشمزه تر بادمجان، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند تهیه این غذای خوشمزه ترکی بادمجان بادمجان “کارنیاریک” به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! ? 

خوشحالی! / افیه اولسون!

Karniyarik served with turkish rice

کارنیاریک – بادمجان شکم پر گوشت

آیلا کلولی

کارنیاریک – بادمجان های شکم پر گوشت که در ترکی به آن شکم شکم شده نیز می گویند، یک غذای محبوب و خوشمزه است که در امپراتوری عثمانی سرچشمه گرفته است.

زمان آماده سازی 15 دقیقه

زمان پخت 1 ساعت 15 دقیقه

زمان کل 1 ساعت 30 دقیقه

دوره درس اصلی

آشپزی مدیترانه ای، ترکی

سرویس ها 4 بخش‌ها

کالری 687 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

دستورالعمل ها 

آشپزی بادمجان ها

  • بادمجان ها را به صورت نواری پوست بگیرید تا شبیه یک الگوی گورخر است.

  • یک ماهیتابه با پایه سنگین را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید.

  • روغن زیتون را اضافه کنید و بادمجان ها را تفت دهید تا نرم شوند اما کمی سفت شوند و گهگاهی بچرخانید.

  • روش دیگر، بادمجان ها را با مقدار زیادی روغن زیتون (تقریبا 50 میلی لیتر) بمالید و در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) بپزید تا نرم شوند، حدود 30 دقیقه، یا در سرخ کن هوا با دمای 200 درجه C (400 درجه فارنهایت) به مدت 15 دقیقه.

  • آنها را روی آبکش بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود و به آماده سازی فیلینگ ادامه دهید.

تهیه فیلینگ گوشت

  • Use the same pan you fried the eggplants for making the filling.

  • Get rid of the excess oil if there is any or add a tablespoon of olive oil if there is no oil left in the pan.

  • Put the pan on medium heat and add the ground meat.

  • Cook it until brown, breaking it down into small pieces with a wooden spoon.

  • Add the onions and sauté until soft and translucent without browning them.

  • Stir in the garlic and sauté for another minute, stirring continuously, without burning the garlic.

  • Add the tomatoes, tomato paste, salt, and black pepper stir well, and let them cook for 5-6 minutes or until the sauce starts to thicken. Stir occasionally to avoid it catching the bottom.

  • Sprinkle on the chopped parsley, stir well and take the pan off the heat

Stuffing and Cooking the Eggplants

  • Preheat the oven to 180° C (356° F).

  • Make a cut lengthwise in the eggplants, leaving 2 cm at both ends, without piercing through the bottom. Season them with some salt.

  • Carefully stuff the eggplants with a help of a spoon. Try to fit in as much filling as possible, piling them up a little bit if necessary.

  • Place the eggplants on a baking dish stuffed side up.

  • To make the sauce, mix half a tablespoon of tomato paste with 150 ml of water and pour this over the aubergines.

  • Cover the oven dish with a lid or tin foil and place it in the oven.

  • Bake the eggplants for an hour and then remove the lid/tin foil.

  • Add more water if it looks a little dry and bake them for another 15 minutes or until the eggplants are completely soft.

  • Alternatively, you can cook them in a pan. After filling the aubergines, place them in a pan stuffed side up. Put a lid on the pan and cook them over low heat for an hour or until the eggplants are completely soft. Check the pan occasionally and add more water if it looks a little dry.

  • Let them cool completely and garnish with some chopped parsley and fresh tomato slices before serving.

یادداشت

  • Pick slightly firm but not hard eggplants with shiny&smooth skin.
  • You can also grill the eggplants over the open-fire flame if you would like them to have a smoky flavor.
  • If you have any leftover filling after stuffing the eggplants, add it to your dish, in between the eggplants.
  • You can prepare this stuffed aubergine dish a couple of days in advance and cook it just before serving.
  • Globe aubergines/eggplants, also known as Italian eggplants, work the best for this recipe as it is easier to shape them like a boat.

Nutrition

Calories: 687kcalCarbohydrates: 41gProtein: 24gFat: 50gSaturated Fat: 12gPolyunsaturated Fat: 4gMonounsaturated Fat: 30gTrans Fat: 1gCholesterol: 71mgSodium: 720mgPotassium: 1887mgFiber: 17gSugar: 24gVitamin A: 2852IUVitamin C: 82mgCalcium: 105mgIron: 4mg

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا